Hyvinkään Pelastakaa Lapset ry, paikallisyhdistys on toiminut Hyvinkäällä jo vuodesta 1960. Tuemme toiminnassamme Hyvinkään kaupungin- ja lähinaapurikuntien lapsia, sekä omaa elämää aloittelevia nuoria ja heidän perheitään. Paikallisyhdistyksemme on osa valtakunnallista ja kansainvälistä Pelastakaa Lapset kansalaisjärjestöä.  Yhdistyksemme on mukana Eväitä Elämälle – ohjelmassa. Tällä ohjelmalla me tuemme syrjäytymisvaarassa olevien lasten koulunkäyntiä ja harrastamista.
Teemme yhteistyötä Hyvinkään kaupungin sosiaalitoimen- sekä Hyvinkään seurakunnan diakoniatyön kanssa. Olemme yhteydessä myös paikkakunnan toisen asteen koulujen rehtoreihin ja opinnon ohjaajiin. Näin saamme tietoa niistä lapsista, jotka eniten tarvitsevat tukea ja apua perheen taloudellisiin vaikeuksiin.  Heidän kauttaan voimme myös lahjoittaa resurssiemme mukaan lahjakortteja apua tarvitseville.
Lahjoitamme keväisin Hyvinkään eri koululle stipendejä. Pyrimme järjestämään kykyjemme mukaan lastentapahtumia. Muistutamme myös lapsenoikeuksien päivän tarkoitusta marraskuussa.

Varainkeruu:
Keräämme rahaa myyjäisten ja arpajaisten avulla. Myytävät tuotteet ja palkinnot syntyvät talkoovoimin. Otamme mielellämme vastaan lahjoituksia myyjäis- ja arpajaispöytiimme. Muutkin lahjoitukset ovat tervetulleita. Lisää tietoa saat  myyjäis- ja arpajaistapahtumien ajankohdasta ja paikasta ym. menemällä: ”Tapahtumat ja ajankohtaisasiat” osioon. Tosin nyt kokoontumisia ja tapahtumien järjestämisiä estää Covid-19.

Yhdistyksemme toiminta-alue on Hyvinkää, Nurmijärvi, Rajamäki, Riihimäki, Mäntsälä ja Hausjärvi. Hallitus kokoontuu kuukausittain kesätaukoa (kesä-heinäkuu) lukuun ottamatta. Kesätauolla voit kuitenkin kiireellisissä tapauksissa ottaa yhteyttä varapuheenjohtaja Seija Loimunevaan, puh. 0405707439 tai sähköposti sloimuneva@gmail.com

Suunnittelemme kokouksissa varainkeruumahdollisuuksia ja käsittelemme avustustarpeita sekä Eväitä Elämälle-ohjelman hakemuksia. Otamme mielellämme vastaan uusia ideoita ja ajatuksia toimintamme kehittämiseksi. Pienikin panos on tärkeää.  Liity yhdistyksemme jäseneksi ja tule mukaan toimintaamme. Tarvitsemme Sinua, jotta voimme jatkaa yhdistyksemme toimintaa paikkakuntamme lasten ja nuorten apuna. Tällöin kauttamme pääset vaikuttamaan myös paikallisten lasten ja nuorten hyvinvointiin.

Tarvitsemme kipeästi uusia toimijoita. Siis ilmoittaudu ja ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Löydät meidät Facebookista